BULETIN INFORMATIV (SUBTIRE DE TOT) AL POLITISTILOR CARASENI

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii orașului Moldova-Nouă, împreună cu reprezentantul Ocolului Silvic Moldova-Nouă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în fața unui imobil din Moldova-Nouă se află material lemnos, de esență salcâm.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Moldova-Nouă, a tăiat și sustras ilegal material lemnos pe care l-a vândut apoi unei femei din Moldova-Nouă.

În continuare se desfășoară cerecetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

~

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ticvaniu Mare au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani, din Dolj, care se deplasa de DC 67, pe ruta Cârnecea-Ticvaniu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

~

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 00.25, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care circula pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele acestuia, s-a întocmit dosar penal.

~

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii municipiului Caransebeș au oprit pentru control un moped condus de către un bărbat de 46 de ani, din Caransebeș, care circula pe aleea Narciselor din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mopedul era neînmatriculat, iar bărbatul nu deține permis de conducere.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

Comentarii

comentarii