Politie

Ca in vestul salbatic – Bataie cu batele si masini blocate in mijlocul orasului la Oravita

SCENE VIOLENTE PETRECUTE PE STRADĂ TERMINATE CU DOSARE PENALE SI AREST LA ORAVITA. Doi bărbați au fost introduși în arest după ce au participat la o tulburare a liniștii și ordinii publice. În data de 12.01.2018 la ora 15.35 poliția orașului Oravița a fost sesizată că pe o stradă din oraș, în fața gării, a avut loc un eveniment violent la care au participat mai multe persoane.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că un autoturism care se deplasa din direcția gară către sediul poliției de frontieră a pătruns pe contrasens și a blocat un alt autoturism care se deplasa regulamentar. Din primul autoturism au coborât doi bărbați, care au fost identificați ulterior, unul de 44 de ani, altul de 22 de ani, ambii cu domiciliul în orașul Oravița, care au procedat la lovirea cu o bâtă a parbrizului autovehiculului ce se deplasa regulamentar și la lovirea pasagerului din acesta.
În autoturismul care se deplasa regulamentar se aflau doi bărbați, unul de 54 de ani cu domiciliul în comuna Ciuchici, al doilea de 47 de ani, cu domiciliul în Oravița. Cei doi au ripostat loviturilor primite și au aplicat la rândul lor lovituri.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirilor infracțiunilor de împiedecarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, port fără drept de obiecte periculoase, distrugere, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și pedepsite de art. 253, art. 339 alin. 3, art. 193 alin. 1, art. 372 alin. 1, art. 371 alin. 1 Cod Penal.

Față de bărbații aflați în primul autoturism, unul de 44 de ani, altul de 22 de ani, ambii cu domiciliul în orașul Oravița, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii