Cadre didactice şi elevi vor participa la un simpozion naţional găzduit de Şcoala Nr.2 din Reşiţa

didacticaÎn data de 17 mai va avea loc Simpozionul Naţional „Creativitate şi perspectivă în educaţie din perspectiva dezvoltării regionale şi reconcilierea vieţii profesionale cu viaţa de famili” ce se desfăşoară în cadrul atelierelor de lucru propuse de unităţile de învăţământ în cadrul manifestării DIDACTICA CENTRATĂ PE UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT. Organizatorul acestui simpozion este Şcoala Gimnazială NR.2 din Reşiţa, alături de care se află 7 parteneri locali şi judeţeni şi un patener internaţional, C.E.I.P. Santa Rita – Galdo loc. Viveiro, Spania.
Scopul acestui simpozion este acela de a promova perspectivele teoretice şi a experienţei cadrelor didactice circumscrise problematicii educaţiei sub aspectul creativităţii.
Secţiunile dedicate cadrelor didactice se desfăşoară sub titlurile: „Abordarea problematicii creativităţii în activitatea didactică”, „Strategii didactice moderne pentru formarea de competenţe cheie la elevi”, „Proiecte şi parteneriate educaţionale”.
Dar şi elevii au parte de propria secţiune la care vor putea participa cu propriile creaţii plastice având ca temă FAMILIA.

Comentarii

comentarii