Camion basculantă de 40 de tone prăbușit într-o râpă lângă Reşita EXCLUSIV VIDEO

Camion basculantă de 40 de tone prăbușit într-o râpă lângă Reşita. Grav accident de circulaţie pe drumul judeţean Reşita – Oraviţa. În timp ce cobora panta de la haldina de gunoi spre Lupac, un autocamion basculantă încărcat cu balast, pe o pantă abruptă, a intrat în balans, după ce a rămas fără frâne. Șoferul a realizat pericolul, și-a dat seama de situație și a când a realizat că nu mai poate stăpânii mastodontul ce cântărea în jur de 40 de tone, a reușit să sară din cabina autobasculantei.

Mastodontul a luat-o la vale pe o râpă și s-a oprit undeva la vreo 30-40 de metri. Dăuna este totală. Totul s-a transformat într-o grămadă de fier vechi. La fața locului au venit și pompierii militari care au luat toate măsurile pentru a preîntâmpina izbucnirea unui incendiu din cauza combustibilului scurs. Şoferul – deși rănit și transportă la spital, a scăpat cu viață.

Camion basculantă de 40 de tone prăbușit într-o râpă lângă Reşita. Adi Pascu împreună cu bhăieții săi de la firma ,,Tractăm orice” a lucrat două zile și a reușit să scoată mastodontul din râpă și să-l transporte la Soceni, la sediul firmei de care aparține autobasculanta.

Comentarii

comentarii