Campanie preventiv-educativă care urmăreşte dezvoltarea efortului de diminuare a riscului rutier

Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa în parteneriat cu Serviciul de Poliţie Rutieră Reşiţa, Direcţia Poliţia Locală Reşiţa, Şcoala De Şoferi Eurodynamic şi, nu în ultimul rând, Asociaţia Guerrilla Motors România care împlineşte 7 ani de la prima tură în familie cu culorile pe spate, organizează în data de 16 septembrie o campanie preventiv-educativă care urmăreşte dezvoltarea efortului de diminuare a riscului rutier.

În cadrul acestei campanii, prin care se doreşte promovarea respectului între participanţii în trafic, fie ei pe două sau patru roţi precum şi responsabilizarea acestora în calitate de utilizatori ai drumului public, va avea loc o paradă moto şi se vor împărţi pliante, împreună cu agenţii de la Poliţia Rutieră, privind promovarea unei bune conduite rutiere în parcările centrelor comerciale ale municipiului şi celor aflaţi în trafic pe principalele artere ale Reşiţei.

Program:

Ora 18:00 – adunarea în Parcul Tricolorului;
Ora 19:00 – plecarea în paradă;
Ora 20:00 – PARTY la Clubhouse.

ALL BIKERS ARE WELCOME!

Informaţii suplimentare se pot obţine de la organizatorii acestui eveniment, persoana de contact este Băguţ Iulian – tel. 0726227375 .

Comentarii

comentarii