Candidata USL, Radovancovici Mira, este noul primar al Pojejenei- jumătate din Clisură- condusă de două femei

MIra RJumătate din Clisura Dunării, de la Socol și până la Pojejena, este condusă de două femei care sunt și surori. La Socol, primar a fost aleasă- Olgița Ghiță, sora Mirei Radovancovici. Amândoua sunt din partea PSD și amândouă i-au bătut pe PDL-ști.

La Pojejena a avut loc astăzi alegerea unui nou primar. Reamintim că fotoliul de edil șef al comunei era liber după ce Omer Radovancovici- primarul PDL în 2012, a fost condamnat la închisoare cu executare.
În campania pentru scaunul de primar s-au confruntat Mira Radovancovici din partea USL- adică consoarta fostului primar, şi pe candidatul din partea PDL, Miladin Simonovici. Trebuie menționat că amândoi cadidații nu au mai aavut de-a face în mod direct cu politica.
Numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente şi complementare din comuna Pojejena, pentru alegerile locale din 26 mai, este de 2576 de persoane iar în timpul campaniei electorale, nu s-au înregistrat incidente.
Dacă până la ora 13, numărul alegătorilor prezenți la urne a fost sub 15%, după această oră, mai ales odată cu ieșirea oamenilor de la biserică, secțiile de votare s/au umplut de alegători.
Conform primelor informații, după numărarea buletinelor de vot, Mira Radovancovici este noul primar al Pojejenei cu un procent de 56,4%.  Conform datelor oferite de BJ al PDL CS, distribuirea voturilor arată în felul următor:
USL 57% – 1010 voturi
PDL 43% – 762 voturi
Vom reveni cu datele oficiale oferite de BEJ.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments