Canicula sufocă România! Vin zile de foc

Canicula sufocă România! Vin zile de foc. Meteorologii anunță caniculă și azi și zilele următoare în România. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni a fost făcută publică de către Administrația Națională de Meteorologie. Alina Șerban a vorbit la Antena 3 despre ce ne așteaptă în perioada următoare.

temperaturile vor depăși 30 de grade în următoarele două săptămâni, cu excepția zilei de 5 august, când vremea va fi răcoroasă. Sunt posibile ploi aproape în fiecare zi, potrivit prognozei meteo pe 2 săptămâni publicate luni.

BANAT

În primele două zile vremea va fi călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul valorii de 32 de grade. În data de 5 august se va răci cu aproximativ 4…5 grade, apoi treptat se va încălzi ușor, iar până la sfârșitul intervalului de prognoză media maximelor termice va avea variații în general între 29 și 32 de grade. În tot intervalul temperaturile minime se vor situa, în medie, între 16 și 19 grade. Vor fi posibile intervale de timp cu averse aproape în fiecare zi, dar mai ales în jurul datei de 5 august.

Citește si: Veștile așteptate de toată lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

CRIŞANA

În intervalul de prognoză media temperaturilor maxime va avea oscilații în general între 30 și 32 de grade și va caracteriza o vreme călduroasă. Excepție va face ziua de 5 august, când se va resimți o răcorire, iar media maximelor termice din întreaga regiune se va situa în jurul valorii de 28 de grade. Din dimineața zilei de 4 august, minimele termice nu vor mai avea variații semnificative, iar media lor se va situa între 16 și 19 grade. Vor fi averse în 4 și în 5 august, apoi trecător, posibil, și după data de 8 august.

TRANSILVANIA

Canicula sufocă România! Vin zile de foc. În prima săptămână media temperaturilor va fi în creștere, cea a maximelor de la 28 la 31 de grade și cea a minimelor de la 11 la 16 grade. În cea de-a doua săptămână media temperaturilor maxime va avea variații între 27 și 30 de grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse, în medie, între 13 și 15 grade. Vor fi averse în jurul datei de 5 august, apoi trecător, posibil, și după data de 7 august.

Vezi toate regiunile tarii aici: https://www.antena3.ro/actualitate/canicula-sufoca-romania-vin-zile-de-foc-avertisment-dur-de-la-meteorologi-578955.html

Comentarii

comentarii