Cantareata Anca Pop si-a gasit linistea langa Dunarea pe care o iubea asa mult EXCUSIV VIDEO

Pe o vreme mohorâtă şi cu ger şi ceata, cântăreaţa Anca Pop care a murit înecată duminică după ce a căzut cu maşina în Dunăre, la Sviniţa, a fost îngropată astăzi în rit ortodox. Artista care locuia la Bucureşti, mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57, la câțiva kilometri de casă. Sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la cântăreaţă după ce aceasta plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Aşa cum şi-a dorit mereu, Anca a fost înmormântat pe malul Dunării, lângă fluviul pe care l-a iubit atât de mult şi în care şi-a găsit sfârşitul. Locul de înhumare este la nici 200 m de fluviu şi dacă nu ar suna cinic, este un loc cu o privelişte foarte frumoasă spre Golful Svinitei.

Anca a fost înmormântată într-un sicriu alb, iar la ceremonia de înmormântare, a participat familia şi câţiva apropiaţi. Totul a fost restrâns şi în mare linişte, parcă în contra cu modul de viaţă al Ancăi. Era o fată exuberanta, plină de viaţă, controversata şi care lăsa urme acolo pe unde trecea. Nu aveai cum să nu observi prezenţa ei, spun cei cere au cunoscut-o. Trezea pofta de viață și buna dispoziție acolo unde se afla.

Acum, peste pământul reavăn și peste coroanele de flori, s-a așternut liniștea. Se aude doar susurul Dunării, fluviul pe care l-a iubit atât și ân care a pierit. Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

Încă de mică, Anca a fost atrasă de muzică, mai cu seamă în momentul în care a pășit pe teritoriul canadian, împreună cu familia sa, după ce aceasta a hotărât să fugă din România, petrecând până la destinație – Ontario – 7 luni într-o o tabără de refugiați politic în Serbia.

În 2008, compozitoarea, întoarsă în țară, a dat lovitura în muzică prin colaborarea cu muzicianul iugoslav Goran Bregovic, aceștia lucrând împreună la diversele cântece pe de pe cel de-al 13-lea album al artistului: “Champagne for gypsies”.

Înainte să moară, cântăreața a postat pe pagina ei de Instagram o poză foarte liniștită și familiară în care apărea cu spatele, privind Dunărea, fără a se gândi vreodată că aceasta îi va aduce sfârșitul atât de devreme.

Comentarii

comentarii