CANTITATE IMPRESIONANTĂ DE MATERIAL LEMNOS CONFISCAT ÎN URMA ACȚIUNILOR POLIȚIȘTILOR CĂRĂȘENI

În perioada 21.03-04.04.2018, lucrătorii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Judeţene Caraş-Severin, au identificat pe raza localităţii Teregova un depozit de materiale lemnoase, aparţinând unui număr de două societăți comerciale înregistrate în județul Timiș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că cele două societăţi comerciale deţin cantitatea de 304,23 mc lemn de foc fără documente care să ateste îndeplinirea condiţiilor cu privire la legalitatea provenienţei acestuia.

Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în conformitate cu Legea Nr. 171/2010, în valoare totală de 6000 lei. Totodată, s-a dispus măsura confiscării faptice a cantităţii de 304,23 mc lemn de foc.

Polițiștii cărășeni sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, vor desfășura și în perioada următoare acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul silvic.

Comentarii

comentarii