Cap are, minte ce-i mai trebuie ? La plimbare cu microbuzul furat VIDEO EXCLUSIV

Un tânăr din Dalboşeţ a găsit o modalitate inedită de a se distra în puterea nopţii. Negăsind nimic mai bun de făcut, omul a urcat într-un microbuz parcat regulamentar în curtea unei firme de transport din Dalboşeţ. NU se ştie cum tânărul a reuşit să pornească microbuzul şi, fără a poseda permis auto, a pornit-o la plimbare pe drumurile din Valea Almajului.

Nu se ştie pe unde a umblat, dar se ştie unde a ajuns. Sau, mai corect spus, în ce s-a oprit. Ajuns la Şopotul Vechi în puterea nopţii, şoferul de ocazie a pierdut controlul volanului, a rupt gardul unei grădini, a luat-o rin toată grădină, după care, trecând peste un sunt adânc, s-a oprit într-un dâmb de pământ.

După cum se ştie, cică ar exista un Dumnezeu al beţivilor care şi de această dată și-a arătat protecţia asupra păcătosului. Şoferul cascador amator nu a păţit absolut nimic. Fizic, fiindcă precis se va alege cu un dosar penal pentru furt, un altul pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis auto şi probabil un altul pentru distrugere.

Comentarii

comentarii