Carambol cu masina politiei, o ambulanta si o platforma cu masini la Buchin VIDEO

Accident carambol cu masina politiei, o ambulanta si o platforma cu masini. Pe  DN 6 la km 446 +500 m, la ieșire din localitatea Buchin, s-a produs un accident de circulație în care este implicata o autospeciala de politie, în următoarele împrejurări: Din primele informații, o ambulanță care se deplasa în direcția Caransebes, transportând un bolnav psihic la un spital din județul Timiș, ar fi efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus.

 

 

Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a acesteia, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectata intr-un ansamblu TIR care circula in aceeași direcție de mers. Mașina poliției a fost făcută bucăți. A fost transformată într-un morman de fiare și table.

 

Din accident a rezultat rănirea polițistului care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate.

Accident carambol cu masina politiei, o ambulanta si o platforma cu masini. Traficul în zonă a fost restricționat temporar pentru efectuarea cercetării la fața locului. Coada de mașni a depășit 15 km pe ambele sensuri. Centura Caransebesului a fost si ea blocata pe un sens. In jurul orei 14:30, circulația a fost reluată în condiții normale, prima dat[ pe un sens, apoi pe celalalt.

Comentarii

comentarii