PoliticăToate Stirile

In Caras Severin a inceput rocada viceprimărițelor, modificări in CL Otelu Rosu

Se pare că în Caraș Severin, a încput operațiunea ,,șah la viceprimari”. Dacă la Oravița, consilierii locali au pus în funcția de viceprimar o femeie, la Oțelu Roșu, consilierii locali au ,,debarcat-o” pe a lor. Cu alte cuvinte, viceprimarul Magda Lungu de la PNL a fost schimbată cu Dragos Enache fost PDL si acum trecut la PSD.
Iată ce spune pe blogul său Matei Donea, colegul nostru de la Oțelu Roșu despre aceste schimbări:
,,O data cu ordonanta de guvern ce liberalizeaza transferurile in administratia locala PNL-ul ajunge sa piarda o mare parte din posturile pe care le-au detinut in judetul Caras Severin iar printre acestea se numara de astazi si pozitia de viceprimar al orasului Otelu Rosu”.
Domnisoarei Magda Lungu nu ii sunt reprosate greseli, dar cu toate acestea, conform interselor și jocurilor politice, a fost schimbată din funcție.
Donea mai spune că ,,in sedinta de Consiliu Local desfasurata la Otelu Rosu, capul de afis l-a tinut schimbarea viceprimarului Magda Lungu. Cu toate că de la PNL nu a plecat nimeni, PSD a devenit majoritar după plecarea a 4 consilieri locali din PDL și care au votat cu PSD-ul. Trei și-au exprimat deja dorința sa treacă in PSD. Unul dintre aceștia este Dragos Enache, fost viceprimar și în legislatura trecută – apoi primar interimar după reținerea lui Iancu Simion. Acum, Dragos Enache a fost ales …viceprimar în locul domnișoarei Magda Lungu. Trebuie spus că Enache are in spate o experiență bogată în ceea ce priveste administrația publică locală.
,,In sedinta de astazi, printre subiectele adoptate s-a numarat o rectificare bugetara menita sa asigure plata lucrarilor ISPA la noua retea de apa si canal finantata de guvern si Uniunea Europeana. Au existat si doua-trei proiecte de dezmembrare cadastrala, una vizand constrctia unei gradini botanice in cartierul Gai. Odata terminate lucrarile administrative s-a trecut la proiectul de inlocuire a viceprimarului Magda Lungu si s-au facut 3 propuneri pentru noul viceprimar, Dragos Enache, Magda Lungu si Cocuta Pica Cocosila. Rezultatul final nu a lasat loc de comentarii decat pentru tatal fostului viceprimar Magda Lungu, acesta spunand ca nu se termina totul aici” mai spune Donea pe site-ul de stiri, www.politicienii.ro
,,Rezultatele votului i-au adus lui Dragos Enache suportul a 12 voturi, fostul viceprimar a adunat numai 3 voturi iar actuala consiliera PP-DD, Cocuta Pica Cocosila, obtinand un important pas inainte prin increderea oferita de cele doua voturi obtinute”.

Comentarii

comentarii