Caras-Severinul a rămas și fără bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă VIDEO

Pandemia de COVID-19 a pus cruce bacului de trecere a Dunării de la Moldova Nouă. Societatea care a administrat acest obiectiv a acumulat datorii foarte mari și se află în incapacitate de plată. 

Activitatea de trecere bacului a fost drastic redusă în acest an din cauza restricțiilor impuse pe ambele maluri ale Dunării, iar turiștii au fost puțini, ceea ce a făcut ca bacul să stea mai mult pe loc, fapt ceea ce a generat numeroase datorii firmei care gestiona acesta activitate. Angajații nu și-au mai primit salariile, iar reprezentantul societății și-a dat demisia. În prezent, valoarea redevenței datorată CJ se ridică la aproape 147.000 de lei, existând și alte obligații financiare restante în valoare de 127.000 de lei. 

Palatul Administrativ a decis desemnarea unui reprezentant în AGA societății Eoliana în privința deschiderii procedurii de insolvență a societății. În ciuda opoziției, care nu au fost de acord cu această hotârâre precizând că în acest fel va fi afectat turismul. Proiectul a fost însă votat de majoritatea liberală din Consiliul Județean.

Comentarii

comentarii

One thought on “Caras-Severinul a rămas și fără bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă VIDEO

Comments are closed.