Cătălin Rufă are zilele numărate în Valea Domanului

Patronul echipei de fotbal Metalul Reșița, Cătălin Rufă, s-a întâlnit joi, 26 noiembrie, cu viceprimarul cu atribuții de primar, Ioan Crina, pentru a discuta probleme legate de echipa de fotbal din Valea Domanului, inclusiv de posibilitatea continuării colaborării dintre acesta și Primăria Municipiului Reșița.

Dacă avem în vedere faptul că echipa reșițeană realizează contraperformanțe sportive în fiecare etapă este greu de crezut că va mai exista un viitor comun, după terminarea acestui campionat.

Referindu-se la întâlnirea de ieri, Ioan Crina a mărturisit: „Contractul respectiv prevedea că, dacă noi vrem să încheiem colaborarea cu Cătălin Rufă trebuie să-l anunțăm în decembrie. Având în vedere că urmează decembrie, noi trebuia să pregătim materialele. Am avut o discuție cu el, în rezumat cam așa s-ar prezenta: dacă retrogradează în Liga a III-a nu ne interesează, pentru că avem o echipă care presupunem că va promova în Liga a III-a și atunci este absurd să ținem două echipe în Liga a III-a. Dacă e vreo soluție să rămână în Liga a II-a, sub rezerva aprobării ulterioare, în luna iunie, putem să continuăm și cu domnul Rufă. Dacă nu reușesc să rămână în Liga a II-a, atunci întrerupem colaborarea!”

Metalul Reșița este cea mai slabă echipă din cele două serii din Liga a II-a de fotbal, cu 14 înfrângeri, o victorie și un meci egal, dar și cu o depunctare de trei puncte și un golaveraj cu 12-53! În ultima etapă, a pierdut în deplasare cu scorul de 2-11 în fața echipei FC Brașov.


OPRELUARE VICTOR NAFIRU ARGUMENT-CS.RO

– See more at: http://argument-cs.ro/content/c%C4%83t%C4%83lin-ruf%C4%83-are-zilele-num%C4%83rate-%C3%AEn-valea-domanului#sthash.cVnJcczC.dpuf

Comentarii

comentarii