Câți tineri au murit în Reșița ? Gura lumii – slobodă, dar …adevărul este trist

Stimați cititori, www.infocs.ro se pretinde a fi o publicație on-line serioasă, cu știri din toate domeniile. Înainte de a fi date publicității, informațiile sunt verificate din mai multe surse pentru o cât mai mare corectitudine a lor.

Dar, câte-o dată se mai întâmplă ca din anumite motive, informațiile să nu poată fi verificate direct la instituții sau persoanele în cauză și atunci, pentru că informația este deosebit de importantă, se apelează la metoda ,,surselor” neoficiale. Și acestea sunt informații corecte, reale, obținute atunci când nu le poți obține din alte părți, dar …….nu sunt ,,oficiale”. Repetăm, întotdeauna sunt știri reale, care pornesc de la un fapt real.

De la început vă atenționăm că știrea de mai jos face parte din această categorie.

O coincidență nefericită a dat apă la moara celor care fac din țânțar armăsar și din veste – poveste. Mai exact, în ultima săptămână, adică de miercurea trecută și până vineri, din nefericire, la Reșița au murit doi tineri: este vorba de un tânăr de 24 de ani mort în noaptea de miercuri spre joi în casa unor amici din Dealul Crucii pe Rândul III și un alt tânăr de doar 21 de ani, de pe strada Ștefan cel Mare, mort la Spitalul Județean, în noaptea de joi spre vineri.

Tânărul din Dealul Crucii, se pare că era agent de pază la o firmă din Reșița, fusese în vizită la niște amici și la un moment dat, a rămas singur la calculator, gazdele mergând la culcare. Asta se întâmpla în jurul orei 12 noaptea.

La un moment dat, în jurul orei 4, una dintre gazde, a intrat în cameră unde l-a găsit pe tânăr căzut pe jos și în stare de inconștiență. S-au încercat măsuri de prim-ajutor, s-a sunat la 112, la fața locului a venit un echipaj al Ambulanței, dar din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

Al doilea caz s-a petrecut, se pare, la o petrecere. Cert este că în jur de miezul nopții, la UPU au ajuns mai mulți tineri în agitație maximă. Unul dintre ei, un anume VV. de 21 de ani, prezenta o stare de sănătate alterată, cu agitație maximă, urmată de stări de comă. Din păcate, cu tot efortul depus de medici, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Din informațiile primite pe surse, am aflat că pe corpul celor doi băieți nu sunt urme de violență fizică, deci, agresiunea este scoasă din calcul. Medicii legisti au efectuat necropsia cadavrelor și au recoltat probe biologice de țesuturi din mai multe organe, probe ce au fost trimise la laborator de unde sunt așteptate rezultatele cam în 10 zile.

Între timp, se pare că un alt tânăr ar fi ajuns la spital, dar din fericire, acesta a putut fi salvat de medici.

Acestea sunt faptele de care am aflat pe surse, acestea sunt întâmplările și fiindcă nu există deocamdată o poziție oficială, lumea vorbește vrute și ne vrute: la un moment dat, numărul morților ajunsese pe la 7 după care a coborât la 4 iar acum s-a stabilizat la 2. Și unde mai pui că ,,reanimarea” este plină de tineri în comă ținuți în vață doar de aparate.

Cert este că unii tineri reșițeni nu joacă nici șah și nici scarbble, ci, din păcate, consumă substanțe halucinogene. Unii spun că ar fi ceva din gama etnobotanicelor, alții că ar fi marijuana, sau- ceea ce este și mai grav, că ar fi vorba despre un drog sintetic, ceva nou, care în amestec cu energizantele, are efect letal asupra organismului. Se pare că unele produse ar fi cumpărate chiar din farmacii și în amestec cu …..băuturile energizante, dau efecte halucinogene.

Comentarii

comentarii