Ce făcuși Bobita?! Scârțâit de roți și mașina în stâlp pe B-dul Republicii din Reșița VIDEO

Ca să nu o mai lungim aiurea: un tânăr aflat la volanul unui autoturism, a vrut să facă pe grozavul prin Reșița. De fapt, a făcut cam ce fac mulți tineri și nu numai – când se află seara sau noaptea pe Bulevardul Republicii, sau pe Revoluției din Reșița: confundă carosabilul bulevardului cu pistele de raliu auto. Probabil că se simt și ei vedete într-un orășel liniștit, chiar prea liniștit – și ca să atragă atenția asupra lor, fac cât mai multă gălăgie și conduc cu viteză de raliu prin oraș. Mai ales noaptea. Sau, cu precădere după lăsarea întunericului.

Numai că, nu de puține ori, aceste curse se sfârșesc prin stâlpi, copaci și în cel mai fericit caz, prin boscheți sau prin spațiul verde. Mai grav este când șoferul ajunge la spital și mai bagă și alți nevinovați alături de el – fie că sunt pasageri alături de el în mașina, șoferi ai altor mașini sau pasageri și nu de puține ori, pietoni nevinovați.

Un asemenea caz a avut loc pe B-dul Republicii în zona intersecției de la Intim – intersecție cunoscută de toți ca fiind ,,sensul giratoriu de la Intim”. Pilotul nostru a venit dinspre Lunca Pomostului pe pasaj și a intrat în intersecție în scrâșnet de cauciucuri și motor turat la maxim. După câteva ture de rondou, într-un zgomot teribil de fiare tamponate, s=a așternut liniștea. În primele vreo două ture, curbele le-a luat cum le-a luat tânărul șofer, numai că un moment dat, la ieșirea din intersecție pe B-dul Republicii, din cauza vitezei, mașina nu l-a mai ascultat pe șofer și s-a înfipt drept în stâlpul de dinaintea trecerii de pietoni.

Din fericire, șoferul nu a pățit mai nimic, în schimb autoturismul este șifonat rău, adică varză în partea din față. La fața locului au sosit polițiștii și mulți gură cască deși ora era aproape de miezul nopții.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Ce făcuși Bobita?! Scârțâit de roți și mașina în stâlp pe B-dul Republicii din Reșița VIDEO

  1. Marele noroc al unui grup de tineri a fost stalpul (eu eram in spatele grupului la cca.10m)…daca idiotul il evita se intampla o mare nenorocire..oricum masina e buna de fier vechi,parca a fost folosita la testele NCAP

  2. Ce-ai făcut bobiță?
    Vedete într-un orășel liniștit :))) :))) :)))
    Nu mi se pare amuzant, în schimb e un hate gratuit și inutil.

Comments are closed.