Ce le mai trece unora prin cap la supărare? A vrut să se arunce in gol de pe Dealul Golului, de pe stema-simbol a orașului!

Stema ResitaSalvată de jandarmi În data de 20 septembrie a.c., ora 01.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ameninţă că se va sinucide, aruncându-se de pe stema UCMR situată în Valea Domanului. Jandarmii cărăşeni s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit-o pe numita R.R. în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în mun. Reşiţa, care pe fondul unor divergenţe familiale a hotărât să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în gol de pe stemă. Jandarmii, împreună cu prietenul fetei, au reuşit să o convingă pe aceasta să renunţe la gestul său, conducând-o la echipajul de pe ambulanţă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Caraş-Severin unde va beneficia de îngrijiri medicale.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Ce le mai trece unora prin cap la supărare? A vrut să se arunce in gol de pe Dealul Golului, de pe stema-simbol a orașului!

 • 21 septembrie 2013 la 1:11
  Permalink

  Pai de ce nu s-a aruncat?
  Cel putin ar fi fost un prost mai putin pe lume ! 🙂

  • 22 septembrie 2013 la 23:37
   Permalink

   A asteptat salvatorii, d’aia nu s-a aruncat. D’aia e platita jandarmeria si pompierii, pentru a salva speciile rare, de prostituate, debile si senile la dibla. Si knd ne gandim ca parcarile au ramas goale … deci, loc de munca ar fi avut, dar … lenea’i mare, ca nu e usor sa stai capra sau sa te dai pe spate.

Comentariile sunt închise.