Ce s-a mai întâmplat pe soselele judetului in ultimele 24 de ore

– În data de 21.12.2015, în municipiul Reşiţa pe str. Calea Timişoarei, în timp ce D.R. de 52 ani, din Bocşa, conducea un autoturism pe banda I în direcţia Triaj – Mol, nu acordă prioritate de trecere şi acroşează 2 pietoni, M.D. de 51 ani şi M. P. M. de 8 ani, ambii din Reşiţa, care s-au angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma producerii accidentului pietonii au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, fără internare.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de D.R. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 21.12.2015, în localitatea Glimboca pe str. Grădiniţei, în timp ce D.N.D. de 40 ani, din Oţelu Roşu, conducea un autoturism, la intersecţia cu DN 68 nu acordă prioritate unui alt autoturism condus de C.C. de 35 ani, din Oţelu Roşu şi intră în coliziune laterală cu acesta.
În urma producerii accidentului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarierea celor două autoturisme.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că D.N.D. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de D.N.D. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

– În data de 21.12.2015, pe DN 58 la km 17+150 m, în parcarea din afara localităţii Brebu, Ş.E. de 48 ani, din judeţul Olt, a oprit voluntar un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorca, fără a-l asigura şi a coborât din cabina autotractorului. La un moment dat ansamblul de vehicule s-a pus în mişcare şi a lovit în partea lateral dreapta un autoturism staţionat, condus de D.R.I. de 43 ani, din Bocşa, surprinzând un pasager din autoturism, D.M.R. de 17 ani, din Bocşa, care a fost rănit uşor.
După producerea accidentului ambii conducători auto şi-au continuat deplasarea cu vehiculele spre municipiul Reşiţa şi pe str. Calea Caransebeşului victima a fost preluată de ambulanţă.

În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de S.E. pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Comentarii

comentarii