Ce s-a mai întâmplat prin judet ?!

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 12.00, pe strada I.L.Caragiale din Reșița, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier s-au deplasat la fața locului și au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Reșița, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe strada I.L.Caragiale din Reșița, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat o femeie de 27 de ani, care era pe trotuar împreună cu un bebeluș aflat în cărucior.
Femeia, rănită ușor, a fost transportată la Spital Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale, nerămânând internată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

~
La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii orașului Moldova-Nouă au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitate, care se deplasa pe strada Nicolae Titulescu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorizația de circulație provizorie era expirată din data 23.06.2016.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal.

~
La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 22.57, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș a avut loc un accident rutier.

Polițiștii municipiului Caransebeș au stabilit la fața locului că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Caransebeș, a condus un autoturism pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova. Pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, la km 450+156 m, nu a observat că în fața sa circula o combină agricolă nesemnalizată corespunzător, intrând în coliziune cu aceasta. Conducătorul combinei nu a oprit la fața locului, continuându-și deplasarea spre Orșova.

Polițiștii au identificat combina agricolă la circa 2 km de la locul producerii accidentului, aceasta fiind condusă de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Buchin, care a declarat că nu a simțit impactul dintre combină și autoturism.
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, acesta refuzând să fie transportat la spital.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele conducătorului combinei agricole s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Si inca un accident stupid de-a dreptul:

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 01.01, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Ezeriș, a condus un autoturism pe DN 58, din direcția Reșița spre Caransebeș iar într-o curbă la dreapta, la km 36+470 m, din cauza oboselii, a adormit la volan. Conducătoarea auto a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un copac.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Comentarii

comentarii