Ce s-a mai întâmplat prin județ în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi cu permis de conducere anulat, tăiere ilegală şi furt de material lemnos

– În data de 24.03.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Oraş Moldova Nouă, au oprit pentru control pe str. Nicolae Bălcescu un autoturism condus de V.M.D., de 42 ani, din Moldova Nouă. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv. V.M.D. a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

~
– În data de 24.03.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au oprit pentru control pe str. Mihai Viteazu, un autoturism condus de B.N.C., de 38 ani, din Caransebeş. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere anulat. Cercetările continuă faţă de B.N.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi cu permis de conducere anulat.

~
– În data de 24.03.2016, lucrătorii Postului de Poliţie Grădinari şi cei ai Postului de Poliţie Ticvaniu Mare au depistat în Grădinari o căruţă, tractată de doi cai, condusă de D.P.N. din localitate. Căruţa era încărcată cu material lemnos pe care l-a tăiat din zona ”Dobroi”, fără a deţine documente legale de transport.
Cercetările continuă faţă de D.P.N. pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos.

Comentarii

comentarii