Ce se intampla la Oravita ? Alta masina incendiata

Ce se intampla la Oravita ? Alta masina incendiata. Azi dimineata, in jurul orelor 03.20, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Oravița, au fost solicitati sa intervina la un incendiu care a cuprins un autoturism parcat in zona Garii, din orasul Oravita.

S-a intervenit de urgenta cu un echipaj de pompieri, cu o autospeciala de stingere cu apă si spuma, pompierii reusind sa lichideze incendiul in cel mai scurt timp si evitând ca acesta sa se extinda si la autoturismele parcate in imediata apropiere.

Autoturismul incendiat a fost distus de foc in proportie de ~ 20%. Cauza probabila a incendiului – folosirea intenționata a focului, la fata locului deplasandu-se si grupa operativa din cadrul IPJ pt cercetarea imprejurarilor in care s-a produs incendiul.

Ce se intampla la Oravita ? Alta masina incendiata. Reamintim faptul că în ultimii ani, la Oravița, au mai avut loc mai multe evenimente de acest fel. Localnicii spun că în oraș acționează mai multe clanuri care, fie amenință, fie recurg la acte de violență sau vandalizează și incendiază autoturismele adversarilor sau a celor care nu sunt de acord cu activitatea lor infracțională.

Comentarii

comentarii