Ce se mai fură în Caraș Severin ? La furat de stupi în plină noapte

stupiPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au depistat un cetăţean care încerca să sutragă un număr de trei stupi populaţi cu albine de la un sătean din Comorâște.
În data de 14.05.2013, orele 23.05 un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul SPF Oraviţa aflat în misiune a observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, că la ieşirea din loc. Comorîşte se afla un autoturism din care a coborat o persoană care se îndrepta către frontieră care nu isi justifica prezenta in zona.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale poliţiştilor de frontieră din cadrul SPF Oraviţa, ocazie cu care a fost reţinută o persoană de sex mascului, B.F.C., în vârstă de 34 ani, domiciliată pe raza jud. Caraş-Severin, ascunsă în vegetaţia abundentă din zonă.
La distanţa de 20 de metri de comunicaţia DN.57 poliţiştii de frontieră au depistat şi un autoturism marca “Toyota”, aparţinând acestuia.
În urma controlului fizic efectuat asupra autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagaj un număr de trei stupi populaţi cu albine, care au fost sustraşi din grădina unui localnic din Comorîşte.
Pe numele lui B.F.C. poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvărşirea infracţiuni de furt calificat, autoturismul fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii