Ce și cum s-a mai petrecut pe drumurile publice din Caraș Severin

Infracţiune pe drumurile publice

Rănită sâmbătă pe trecerea de pietoni

În după-amiaza zilei de 7 februarie a.c, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic d eurgenţă 112, cu privire la faptul că la intersecţia bulevardului Republicii cu aleea Felix din municipiul Reşiţa a avut loc un accident.

Din investigaţiile efectuate s-a constatat că T.A., în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, din direcţia centrul Civic spre cartierul Govândari, la o trecere de pietoni, a acroşat o femeie în vârstă de 75 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa şi ulterior femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Timişoara.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Atât de beat încât nu a mai văzut mașina parcată

În seara zilei de 6 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că i-a fost avariat atoturismul parcat în faţa unui imobil situat pe raza localităţii Şopotul Nou de către un alt autovehicul.

La faţa locului poliţiştii l-au identificat pe T.I., în vârstă de 36 de ani la volanul autoturismului care a provocat accidentul şi a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind pozitiv.
Şoferul a fost condus la Spitalul Oraviţa unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

·
Cercetări pentru furt

În dimineaţa zilei de 7 februarie a.c., poliţiştii de la Poliţia Oraşului Bocşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras unui tânăr telefonul mobil din haina aflată pe cuier într-un local.
În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost identificat N.R., în vârstă de 23 de ani, din Reşiţa, de la care a fost recuperat telefonul mobil.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar bunul a fost predat părţii vătămate.
·

Rănit uşor în accident

În seara zilei de 6 februarie a.c, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că la intersecţia bulevardului Republicii cu aleea Felix din municipiul Reşiţa a avut loc un accident.

Din investigaţiile efectuate s-a constatat că A.A., în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia centrul Civic spre cartierul Govândari, la o trecere de pietoni, a acroşat un bărbat în vârstă de 76 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa fără a rămâne internat.
Din verificările efectuate s-a constatat că autoturismul avea numere false de înmatriculare.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii