Politică

Ce spune liderul PNL Sorin Frunzăverde de rezultat; reșițenii s-au bucurat și ei în stradă

Liderul PNL, Sorin Frunzăverde a declarat pentru InfoCS, că urmează cinci ani grei din punct de vedere economic. Politicianul susţine însă că există o speranţă de mai bine şi o şansă pentru antreprenori.

„Am caştigat la Reşiţa, am câştigat în Caraş-Severin, am câştigat la nivel naţional. E o victorie a ţării, e o victorie determinată de compatrioţii noştri. E o victorie pur şi simplu care simbolizează o altă Românie. România lui Iohannis, nu e România lui Băsescu. România lui Iohannis este o Românie a democratizării, a redării spiritului antreprenorial. Aşa percep eu victoria lui Iohannis.

VIDEO
[youtube id=”4omt5VEicqs”]

Cu sinceritate vă spun că urmază ani grei din punct de vedere economic, dar cu o speranţă imediată de bine, de a fi mai bine, în sensul că preşedintele trebuie să redea spiritul antreprenorial, acea detentă economică prin care clasa antreprenorială română să îşi poată manifesta deprinderile. România nu mai poate fi îngrădită într-o stupidă jurisdicţie în statul poliţienesc.”, a declarat Sorin Frunzăverde.

Și la Reșița, aproximativ 25 de tineri au ieșit în PIața Tricolorului să-și manifeste bucuria alegerii lui Iohannis ca prteședinte al României.

VIDEO

[youtube id=”5nlpZo4cd14″]

Comentarii

comentarii