Ce toxine se găsesc în produsele folosite zilnic

Tiroida este glanda din corpul omului care controleaza metabolismul. In cazul in care este afectata, omul poate suferi de dereglari ale digestie, in unele cazuri ajungandu-se la obezitate.

Tocmai de aceea este important sa cunoastem care sunt obiceiurile care ataca glanda tiroida. In urma celor mai recente studii, s-a descoperit ca in organismul uman exista perclorati. Acestia sunt produsi secundari folositi in fabricarea combustibilului si a focurilor de artificii. Toxina se gaseste chiar si in apa de la robinet. Nivelul ridicat al acestei toxine in sange duce la stimularea tiroidei si la afectiuni grave.

Alte studii arata ca femeile care sunt casatorite cu barbati care au folosit pesticide in activitatea lucrativa au un risc mult mai mare de a avea probleme cu glanda tiroida. Mai mult, un alt studiu arata ca 60% din alimentele de pe piata contin toxine care pot afecta sever buna functionare a glandei tiroide.

Antimoniul, produs chimic care se gaseste in sticlele de plastic, reduce functiile tiroidei, sustin cercetatorii. De aceea este indicat sa nu consumati lichide imbuteliate in plastic.

Cosmeticele antibacteriene afecteaza si ele tiroida, din cauza ca au in ele triclosan. Exista studii care au conchis ca acest compus impiedica tiroida sa isi indeplineasca toate functiile.

Comentarii

comentarii

One thought on “Ce toxine se găsesc în produsele folosite zilnic

  • 16 ianuarie 2015 la 23:34
    Permalink

    Din pacate nu mai avem cum sa scapam de plastic, mai toate alimentele sunt ambalat in plastic

Comentariile sunt închise.