Ce trebuie să știți dacă vreți să cumpărați o trotinetă electrică pentru adulți

La ce ar trebui să vă uitați când cumpărați o trotinetă electrică pentru adulți? Poate că ați văzut vecini trecând pe lângă dvs. pe trotinetele lor electrice și poate că vă gândiți că o trotinetă electrică pentru adulți ar fi potrivit pentru stilul dvs. de viață de navetist.

La urma urmei, o trotinetă electrică pentru adulți este un mod de transport ecologic, la fel de convenabil și de distractiv. Dar, cu toate opțiunile existente, cum alegeți o trotinetă de înaltă calitate care să pună siguranța dumneavoastră pe primul loc? Am compilat acest ghid de cumpărare a trotinetelor electrice pentru începători pentru a vă ajuta să vă decideți.

Design

Dacă nu doriți să arătați ca un copil pe o trotinetă, alegeți o trotinetă electrică pentru adulți cu caracteristici de design elegante. În timp ce unele trotinete au cabluri dezordonate, o trotinetă elegantă are totul înglobat în ghidon.

Toate comenzile sunt la îndemână, iar designul pliabil face ca acest tip de trotinetă electrică pentru adulți să fie ușor de transportat și depozitat. Puteți chiar să personalizați culorile trotinetei pentru a se potrivi stilului dvs. personal. Deși poate că aspectul cool al călătoriei dvs. nu este prioritatea dvs. principală, cu siguranță merită luat în considerare.

Greutate

Atunci când alegeți o trotinetă electrică pentru adulți, trebuie să luați în considerare atât greutatea de transport a trotinetei, care are impact asupra portabilității sale, cât și limitele de greutate pentru călăreți. Gândiți-vă la naveta dvs. și la câtă greutate puteți manevra pe scări sau țineți ferm în timp ce mergeți cu autobuzul.

Trotineta electrica Xiaomi Mi Pro 2 este una dintre trotinetele mai ușoare de pe piață, cântărind doar 12,5 kg, în funcție de motorul pe care îl alegeți. Modelul este construit pentru călăreți care cântăresc 100 kg sau mai puțin.

Kilometri la încărcare

Durata de viață a bateriei unei trotinete electrice afectează cât de des va trebui să o încărcați. Dacă veți călători cu trotineta electrică pentru adulți pe distanțe lungi, veți dori să vă asigurați că o încărcare completă vă va duce cel puțin acolo unde trebuie să ajungeți.

De asemenea, veți dori să vă uitați la cât de mult durează să vă încărcați trotineta și cât de portabil este pachetul de baterii.

Viteza maximă

Cât de repede vreți să mergeți? Asigurați-vă că alegeți o trotinetă electric pentru adulți care poate ține pasul cu dvs., dar luați în considerare și condițiile meteo și siguranța atunci când răspundeți la această întrebare. Viteza maximă pentru majoritatea trotinetelor electrice este de aproximativ 25 km pe oră, dar s-ar putea să nu aveți nevoie să călătoriți atât de repede.

Puterea motorului

Ar trebui să alegeți o trotinetă electrică cu o putere de cel puțin 250 de wați. Aceasta va fi suficientă pentru a vă deplasa pe teren plat și pe dealuri mici. O trotinetă cu două motoare sau un singur motor mai puternic, va fi o alegere mai bună pentru cineva care locuiește într-o zonă cu multe dealuri. Dacă urcați un deal abrupt, chiar și un motor de 500 de wați va încetini.

Iluminarea

Pentru a vă asigura siguranța, asigurați-vă că aveți suficientă iluminare pentru trotineta dumneavoastră. Puteți achiziționa întotdeauna lumini suplimentare pentru trotineta dvs., dar cele mai bune trotinete au un iluminat excelent încorporat. Orice plimbare după lăsarea întunericului necesită atât lumini față, cât și spate.

Frâne

Există câteva tipuri diferite de frâne disponibile pentru o trotinetă electrică:

  • Electrice sau regenerative
  • Frâne de picior
  • Frâne cu tambur
  • Frâne cu disc

Dintre aceste tipuri, frânele cu disc sunt cele mai eficiente și mai fiabile, dar se găsesc de obicei doar pe cele mai scumpe trotinete electrice. Frânele electrice nu necesită nicio întreținere și funcționează bine atunci când sunt combinate cu o frână de picior.

Anvelope

Trotinetele electrice vin fie cu anvelope pneumatice, fie cu anvelope fără aer. În timp ce anvelopele pneumatice asigură o mai bună absorbție a șocurilor, acestea necesită, de asemenea, mai multă întreținere decât cele fără aer.

Comentarii

comentarii