Cetatenii trag semnalul de alarma privind sparturile din oras

Stimată redacţie INFOCS, apelăm la dumneavoastră pentru a face cunoscută factorilor de decizie ai oraşului Reşita, situaţia de haos generată de firma răspunzătoare cu introducerea reţelei de apă pe strada N.Titulescu, din Reşita.

Pe scurt, lucrările la branşament au început la începutul verii 2014 şi continuă până în prezent, iar modul în care se lucrează ne duce cu gândul la perioada de finalizare a acestora undeva în viitorul foarte îndepărtat. În toată această perioadă, ne-am confruntat şi încă o facem cu: circulaţia auto şi pietonala îngreunată – de foarte multe ori blocată, praf şi mizerie insuportabile, străzi blocate fără sens.
Vineri, aleea ce leagă strada NICOLAE TITULESCU de stradă GEORGE ENESCU (intrare CODA VINCI PUB), a fost spartă blocând astfel accesul sutelor de locatari (majoritatea persoane în vârstă), ce locuiesc în zonă. Această lucrare nu a fost semnalizată în nici un fel, astfel că şoferii nefiind avertizaţi prin vreo un semn de circulaţie, se trezesc în faţa unui şanţ şi dau în marsalier mi bine de 400-500 de metri.

În urma articolelor din presă, am înţeles faptul că Primăria Reşita nu va mai acorda permise de spargere până ce aceste străzi nu vor fi reparate. NUmai că, firma răspunzătoare sparge în continuare cu sau fără permis, iar străzile sunt plombate cu pământ şi piatră. Suntem la început de iarnă şi ne întrebam că simplii cetăţeni, plătitori de taxe şi impozite: cât trebuie să mai îndurăm nepăsarea şi neprofesionalismul societăţilor prestatoare pentru aceste servicii, cât trebuie să ne mai rupem maşinile în şanţurile create şi astupate necorespunzător, cât trebuie să ne mai rupem picioarele în carosabilul plin de gropi?

Vă rugăm pe această cale ,în măsură posibilităţii, să face-ţi public of-ul sutelor de locuitori de pe str Revoluţia din Decembrie(bl.25/24/26/27),str Nicolae Titulescu, Bl Postei şi al sutelor de cetăţeni ce folosesc aceste străzi în tranzit.

Pentru a vă exemplifica și mai bine cele menţionate mai sus, vă trimit câteva poze realizate astăzi, 24.11.2014.

Sorin C.

Comentarii

comentarii