Ceva nou pe internet, si chiar suna bine chiar daca are 16 ani

Desi primele zile de toamna doar ce au sosit, Cornel, tanarul artist talentat din Braila care bate la portile succesului national, impreuna cu angelica Andreea, o noua descoperire artistica din spatiul local brailean, lanseaza astazi, in premiera pe Star Gossip Magazine prima lor piesa impreuna.
“Hot” este o piesa care cu siguranta va va duce cu gandul la zilele insorite ale verii ce tocmai a trecut, la seductie si la starea de…”feeling good” 🙂
“AndreeA, pe numele adevarat Andreea Naziru, este o tanara de 16 ani din Braila, care face liceul in Italia, tara unde a luat cursuri de canto si a participat la mai multe competitii muzicale. Am cunoscut-o intamplator, prin intermediul unei prietene comune, iar cand am auzit-o cantand, i-am propus sa colaboram. Ea fost incantata de colaborarea noastra si intr-un timp relativ scurt a iesit piesa. Instrumentalul e facut de Dj Andersson, iar versurile sunt scrise de mine. Am inregistrat piesa in Galati la Gabi Pecheanu, binecunoscutul membru al formatiei ASXX, un om cu o experienta vasta in muzica“, a declarat Cornel.
CornEL a absolvit Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” din Braila, la sectia de Ansamblu Coral cu nota 10 la examenul de diploma,iar anul acesta a participat pentru a doua oara in Bulgaria, la festivalul coral international Cernomorski Svutsi 2014, alaturi de corul Trison din care face parte, unde a fost foarte apreciat si aplaudat.

[youtube id=”xJB9svh9oxQ”]

Comentarii

comentarii