CEZ imbraca Gradinita cu program normal din Valiug in haine noi

FestivitateaDeDeschidereNoul an scolar ii gaseste pe micutii valiugeni intr-o gradinita cu dotari moderne.
Grupul CEZ in Romania continua sa investeasca in educatie, dotand Gradinita din Valiug cu mobilier modern si echipament multimedia. Cei 12 prescolari care frecventeaza unitatea de invatamant au avut parte de o surpriza de proportii cand au trecut pragul noului an scolar.
Investitia Grupului CEZ in Romania s-a ridicat la 7000 de lei si include mobilier (masute, scaune, dulapior de pantofiori si jucarii etc.) si dotari IT (laptop, imprimanta).
La deschiderea anului scolar, alaturi de reprezentantii unitatii de invatamant, au fost si domnii Sorin Blaga, Primarul Comunei Valiug, si Gheorghe Rizescu, Directorul General al TMK Hydroenergy Power SRL, parte a Grupului CEZ in Romania. Cu aceasta ocazie, Gheorghe Rizescu a reconfirmat angajamentul pe care CEZ si l-a asumat fata de comunitatea locala de a contribui activ la imbunatatirea calitatii vietii in zonele in care opereaza: „Satisfactia acestei donatii este cu atat mai mare fiind o investitie in educatie, iar primele rezultate sunt chiar zambetele celor mici care se vor putea bucura de un proces educational de calitate si care vor frecventa cu drag programul gradinitei.”
Acesta este cel de-al treilea parteneriat de responsabilitate sociala al Grupului CEZ in comuna Valiug, dupa dotarea echipei locale de fotbal cu echipament sportiv complet si modern (2011) si implicarea in extinderea sistemului de canalizare din zona Poiana Valiugului (2012).

Comentarii

comentarii