Chef cu minori urmat de crimă la Reşita VIDEO

Chef cu minori urmat de crimă la Reşita. Patru tineri – toţi minori, au bătut un bărbat de 29 de ani până l-au omorât, apoi i-au dat foc. Criminalii au fost prinşi şi şi-au recunoscut fapta. Se pare că unul dintre ei, a luat totul asupra lui. În această dimineață, în jurul orei 04.17, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din cartierul Govândari. Mai exact, în zona Căminelor de pe Calea Țerovei.

Din primele verificări, echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița.

Sălașul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Pe surse am aflat că acolo, astă noapte, a fost un chef la care au participat victima şi alte patru persoane. Toți minori cu vârsta între 16 şi 17 ani. În jurul orei cinci, între cei patru și victimă, a izbucnit un scandal urmat de o bătaie generală. Unul dintre minori, l-a lovit pe bărbatul de 29 de ani până l-a omorât, după care, pentru a șterge urmele, a dat foc încăperii.

Chef cu minori urmat de crimă la Reşita. Apoi, pentru a induce în eroare polițiștii, a luat din casă câteva haine și lucruri și le-a aruncat sub un pod undeva la vreo 500 m de locul crimei. Motivul crimei a fost legat de niște certuri mai vechi dintre cei patru criminali şi bărbatul de 29 de ani.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Chef cu minori urmat de crimă la Reşita VIDEO

  • 17 iunie 2020 la 0:09
    Permalink

    Pai din cauza asta fac atitea probleme fura tilharesc beau se drogheaza violeaza sparg casele oamenilor stiu ca is ocrotiti de lege

  • 16 iunie 2020 la 21:00
    Permalink

    Ăștia care tot comentează cu închisoare pe viață habar nu aveți ce e codul penal sau cel puțin nu lați deschis poate sa le dea de la 5 la maxim 15 ani și dacă le da 15 ani la 10 sunt liberi sa că nu mai comentați degeaba închisoare pe viață la minori nu există în România asa ca dacă erau ei omorâți de ala de 29 de ani cine știe ce a fost între ei acolo nu mai ei știu și asa a fost sa fie d_z să-l ierte

Comentariile sunt închise.