Chiar credeti? Cică vine iarna adevărată; temperaturi scăzute şi poate ninsori. PROGNOZA pentru 13–26 ianuarie

lapovitaPâna în 15 ianuarie temperaturile maxime vor creste usor si vor depasi 10 grade Celsius, mai ales în zona deluroasa. O scădere a valorilor termice se va resimţi în jurul datei de 16 ianuarie.
BANAT Pâna în 15 ianuarie temperaturile maxime vor creste usor si vor depasi 10 grade Celsius, mai ales în zona deluroasa. O scadere a valorilor termice se va resimţi în jurul datei de 16 ianuarie, pentru ca pâna la sfârsitul primei saptamâni acestea sa creasca din nou, cu aproximativ 4 grade. Tendinţa vremii pentru cea de a doua saptamâna este de racire usoara si treptata, pâna la valori medii în jur de 5 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi pozitive în cea mai mare parte a intervalului. Excepţie vor face primele si ultimele zile, când vor coborî sub pragul de îngheţ. Sanse mai mari de precipitaţii vor fi în 15…16 ianuarie si din nou începând din data 19 ianuarie. Vor fi ploi, iar spre sfârsitul intervalului posibil, trecator, si lapoviţe si ninsori.
CRISANA În prima saptamâna valorile maxime de temperatura vor fi în crestere, de la medii de
5…6 grade, pâna la 10…11 grade în week-end, când va fi mult mai cald decât în mod obisnuit pentru aceasta data. În cea de a doua saptamâna temperaturile încep sa scada treptat, mai ales dupa data de 22 ianuarie, pâna la medii în jur de 4 grade în ultimele zile, valori înca usor mai ridicate decât normalul perioadei. Minimele nocturne vor fi negative în primele zile ale intervalului si din nou dupa data de 22 ianuarie. Va ploua slab în data de 15 si de 16 ianuarie, dar şi dupa data de 19 ianuarie. În ultimele zile din interval vor fi posibile si lapoviţe si ninsori.

 

Comentarii

comentarii