Chiar daca este gratuit, dascalii resiteni refuza testul Covid VIDEO

Chiar daca este gratuit, dascalii resiteni refuza testul Covid. Doar 200 de cadre didactice din Reșița, din peste 700, au făcut testul COVID-19 înaintea începerii anului școlar prin programul de testare gratuită pus la dispoziția cadrelor didactice de către municipalitatea Reșița.


În jur de 200 de cadre didactice au făcut testul COVID-19 în Reșița și au rezultat negativ la noul coronavirus. Programul de testare a profesorilor învățătorilor și educatorilor, dar și a personalului auxiliar, a fost o inițiativă a Primăriei Resita și s-a desfășurat în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență. Testarea nu a fost obligatorie, așa că în consecință, doar o parte dintre dascăli s-au prezentat la centrul de testare. Până acum, niciun cadru didactic reșițean testat nu are rezultat pozitiv.


O parte din profesorii de la colegiile reșițene s-au testat deja, iar o altă parte și-au arătat disponibilitatea de a face testul COVID.

Testarea este o modalitate în care poate crește încrederea în școală, spune primarul Ioan Popă.
I
Chiar daca este gratuit, dascalii resiteni refuza testul Covid. Cadrele didactice care vor să se testeze de COVID-19 o pot face și în zilele următoare.

Comentarii

comentarii