Sport

Cinci unități școlare particulare au fost acreditate în Caraș-Severin

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice în colaborare cu Agenția Română pentru Asigurarea Calității în Învățământ a elaborat o listă a unităților de învățământ particular preuniversitar autorizate din județul Caraș-Severin. Această decizie vine în sprijinul părinților dar și a cursanților pentru a-i ajuta să ia cele mai bune decizii în momentul alegerii școlii la care doresc să urmeze studii preuniversitare.

Au primit acreditare de la minister 3 școli postliceale din județ dar și două grădinițe. Două dintre școlile postliceale sunt în Caransebeș și anume: Școala Postliceală ”Banatul” și Școala Postliceală ”Carol Davila” iar o a treia unitate de învățământ particulară este Școala Postliceală ”Henri Coandă” din Moldova Nouă.

Cele două unități de învățământ de nivel preșcolar autorizate sunt: Grădinița ”Sf. Ursula” din Caransebeș și Grădinița ”Tinker Bell” din Bocșa.

Inspectoratul Școlar Județean a precizat că intenționează să popularizeze actualizarea datelor cu privire la învățământul particular din județ pentru a oferii cât mai multe informații celor interesați.

Comentarii

comentarii