Cine-a pus gropanu-n drum, ăla e drumar nebun: jale pe DN 57 Oraviţa- Naidăş – Moldova Nouă VIDEO

15092013810Un cititor fidel şi prieten al InfoCS ne-a sunat ca să ne spună ce a păţit pe drumurile patriei. Plin de supărare, omul ne-a povestit cum şi-a făcut o ditamai pagubă în buget şi mai ales cum această întâmplare a avut darul să-i strice bucuria unei zile pe care o aştepta de mult.
Fiindcă InfoCs are un stil propriu de a lucra cu prietenii, l-am transformat pe Cristian prin telefon în reporter de eveniment şi iată ce a ieşit.
Mai trebuie spus că şi textul îi aparţine în mare măsură lui Cristian, aşa că, în cazul în care vă întâlniţi cu evenimente de ori ce fel în drum, puneţi mâna pe telefon sau aparatele de fotografiat şi urmaţi exemplul lui Cristian din Reşiţa devenit reporter pe DN 57.
,,Aceasta groapă se afla pe drumul naţional ce leagă Oraviţa de Moldova Noua. Mai precis ca localizare, groapa din carosabilul Drumului Naţional 57, se află la aproximativ un kilometru de intersecţia cu drumul spre Sasca montană , spre Moldova Noua.
Împreună cu un amic am plecat la pescuit, dar din păcate am fost opriţi de aceasta oribilitate din mijlocul drumului. Rulam cu 70 km la ora fiindcă cu mai mult nu poţi merge din cauza denivelărilor şi a gropilor, când, ajungând în vârf de pantă- îţi apare în faţă…. groapa.  Instinctul de şofer mă face să o evit virând la dreapta, să încerc să-mi salvez suspensiile, jenţile şi maşina, să o ocolesc, că doar nu putem să intru pe contrasens. Numai că am nimerit într-o adevărată ambuscadă: la nici 3 metri, pe marginea drumului şi în carosabil, am întâlnit cele două surori mai mici ale acestei gropi, dar mult mai adânci. Mici- mici, dar al dracului de adânci fiindcă bineînţeles că am făcut până.
Când am dat roata jos, am constatat că janta de 200 de euro este îndoita foarte rău, după cum se vede în fotografii. Am schimbat roata, am înjurat copios drumurile- de fapt pe cei de la drumurile naţionale şi de la judeţ şi ne-am întors acasă.
A doua zi, ne-am întors tocmai pentru a filma groapa respectivă. Ţin să mulţumesc pe această cale ONORABILILOR DE LA DRUMURI pentru paguba făcută. Doamnelor şi domnilor şoferi AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ.
Am discutat cu colegul meu am ajuns la concluzia că probabil, la 150 de metri de gropi, mai spre Moldova, probabil că cei de la Drumuri vor deschide o mică afacere, un fel de cafenea cu vulcanizare şi echilibrare roţi. Că doar trebuie să îşi rotunjească şi ei veniturile într-o Românie a tuturor posibilităţilor.
Las la latitudinea tuturor plătitorilor de taxe şi impozite să judece cine sunt cei responsabili şi ce măsuri ar trebui luate.
Cu stimă şi consideraţie, Cristian-  unul din mulţii păgubiţi ce au trecut pe acolo”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments