Cine și de ce mai ,,sparge” orașul ? Primăria Reșița pune piciorul în prag

Având în vedere intenţia de a derula proiecte de modernizare urbană în municipiul Reşiţa, Primăria Municipiului Reşiţa a solicitat operatorilor de furnizare a energiei electrice, gaz, telecomunicaţii şi societăţilor TMK Reşiţa, UCMR să transmită programul de investiţii la reţelele subteran-edilitare (modernizări reţele, înlocuiri conducte/branşamente etc.) de pe raza municipiului, pentru perioada 2016-2020 şi chiar pe o perioadă mai îndelungată.

Comunicarea acestor date este necesară pentru a putea corela cât mai eficient programele edilitar-gospodăreşti ale administraţiei publice locale cu cele ale furnizorilor/societăţilor, înainte de începerea efectivă a lucrărilor. Precizăm că, după efectuarea modernizărilor de către municipalitate, nu vor mai fi eliberate autorizaţii de construire sau permise de spargere.

Prin această solicitare a administraţiei locale se doreşte prevenirea situaţiilor în care diverşi operatori au efectuat lucrări pe tronsoane modernizate ale arterelor principale de circulaţie, producând distrugeri şi disconfort locuitorilor din zonele vizate.

Comentarii

comentarii