Sport

Cine vrea să joace fotbal american la Reșița ? Se caută jucători!

Raul Siladi caută jucători pentru echipa de fotbal american, Reșița Locomotives. În acest sens, sâmbătă, de la ora 11.00, Siladi organizează recrutări pe stadionul de atletism din cartierul Govândari. Toți tinerii care iubesc sportul și își doresc să reprezinte orașul în ediția viitoare a Campionatului Național de Fotbal American organizat de Liga Echipelor de Fotbal American din România, sunt așteptați sâmbătă la stadion pentru a fi testați de staff-ul tehnic al formației Reșița Locomotives.

Raul Siladi îndrumă tinerii spre fotbal american pentru că este un sport spectaculos, pentru cei cu caracter puternic, fotbalul american te învață principii care te ajută în viața de zi cu zi și fiindcă din punctul lui de vedere sportul pe care îl reprezintă este “un joc de șah în timp real practicat de gladiatori în armuri”.

Echipa Reșița Locomotives oferă echipament complet și condiții de antrenament bune, dar și antrenori și preparatori fizici cu experiență. Așadar, sâmbătă, de la ora 11.00, nu ezitați să pășiți pe stadionul de atletism din cartierul Govândari pentru a face parte din familia Reșița Locomotives.

Comentarii

comentarii