Cinema Dacia se transformă într-un centru cu o sală modernă, multiculturală – Regal teatral ofertit de Primăria Reșița – mulțumim CEZ

Cinema Dacia ultimele preg (13)Primăria Municipiului Reşiţa anunţă finalizarea lucrărilor de modernizare a sălii cinematografului “Dacia”, finanţate de către Grupul CEZ în România, valoarea investiţiei fiind de 10.000 de euro.
Lucrările au constat în achiziţia şi montarea unui sistem de sonorizare, a unui sistem de lumini, a unui ecran de proiecţie şi a unei cortine precum şi în reabilitarea a două vestiare.
Cu această ocazie, Primăria Municipiului Reşiţa şi Grupul CEZ în România organizează în data de 3 decembrie 2013, de la ora 18:00, spectacolul de teatru intitulat “Mă mut la mama”, în regia lui Gelu Colceag, cu Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu. Invitaţiile se pot ridica de la Centrul de Informare al primăriei, corp 1, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr 1A, parter, luni şi marţi, în intervalul orar 8:00-16.00, în limita locurilor disponibile.
Pe această cale, Primăria Municipiului Reşiţa mulţumeşte Grupului CEZ în România pentru sponsorizarea realizată şi îşi exprimă speranţa în colaborări viitoare la fel de fructoase.

Comentarii

comentarii