Cioloş a numit-o pe Florenta Albu prefect în Caraş Severin

Începând de azi, Caraş-Severinul are un nou prefect în persoana doamnei Florenţa Albu. Domnia sa a fost (probabil că va fi și în continuare după alegeri) șefa serviciului Fonduri Europene. Ea are o vechime de peste 20 de ani în administrația publică, mai exact, fiind angajată a Prefecturii Caraș Severin în tot acest timp.

Este știut că Judeţul Caraş-Severin a rămas fără prefect în urmă cu două luni după ce prefectul interimar de la acea dată, Nicolae Miu Ciobanu, a fost săltat de DNA și mai apoi şi-a prezentat demisia. Practic, de la 1 februarie, județul Caraș Severin, a fost condus de subprefectul Sebastian Purec. Nicolae Miu Ciobanu este cercetat de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 25 de milioane de lei.

Prin numirea de azi făcută de Guvernul României, Florența Albu, ardeleancă de la Cluj ca origine, devine astfel prima femeie numită în funcția de prefect de Caraş Severin. Numirea dânsei are caracter temporar conform legii.

În tot acest timp, am putea spune că Florența Albu a fost un exemplu profesional – de numele dânsei nefiind agățat nici un scandal sau suspiciune. O femeie elegantă, o prezență discretă și decentă, dar care știe să se impună atunci când este nevoie, Florența Albu, se vede de la o poștă că este ardeleancă: dânsa – tace și face.

Comentarii

comentarii