Circulație blocată la Reșița din cauza unei valize suspecte lăsată la marginea drumului VIDEO

Circulatie blocata la Resita din cauza unei valize suspecte lasata la marginea drumului. Mai multe echipaje de poliție și pompieri se afla în momentul de față pe Bulevardul A.I. Cuza și intervin după ce o femeie a sunat la 112 pentru a raporta o valiză suspectă.Autoritățile au închis circulația pe Bulevardul A.I. Cuza și au delimitat un perimetru.

Femeia spune că a văzut valiza suspectă începând de la ora 9.00.Coada de mașini formata pe bulevard depasășeste 3 km. Din moment în moment urmează să ajungă echipajul de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru a ridica și stabili ce se află în interiorul valizei.

În această dimineață, în jurul orei 10.30, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că pe bulevardul A.I.Cuza din Reșița, în apropierea unui bloc de locuințe, este o valiză abandonată.

La fața locului au direcționate de urgență echipaje de poliție, pompieri și jandarmi.

A fost anunțată echipa de intervenție pirotehnică competentă teritorial.

Zona de intervenție a fost delimitată, accesul și circulația în zonă fiind restricționate atât pietonilor, cât și autovehiculelor, iar echipajele de intervenție sunt în continuare la fața locului și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție pirotehnică.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Circulație blocată la Reșița din cauza unei valize suspecte lăsată la marginea drumului VIDEO

Comentariile sunt închise.