Circulaţie de coşmar spre Semenic și spre Gărâna – Brebu Nou fiindcă nu au intervenit drumarii VIDEO

Drumul judeţean 582 care leagă Pasul Prislop de Stațiunea Muntele Semenic şi staţiunile din zonă, a fost un adevărat coşmar pentru şoferii care au vrut să ajungă sau sa plece din staţiune in această primă zi de iarnă autentică din acest anotimp rece. Nici o maşină de la serviciul deszăpezire cu care Consiliul Judeţean are contract, nu a intrat în acţiune cu pluguri, turbofreze sau material antiderapant suficient. Pe carosabil se vedeau ceva urme de nisip peste zăpada frmântată, dar fără nici un efect.

Turiştii nu au avut altă posibilitate decât să se întoarcă din drum. Unii au încercat să împingă singuri mașinile, dar oamenii nu s-au putut ţine pe picioare.

Activitatea de deszăpezire a fost concesionată de Consiliul Judeţean Caraş Severin prin externalizare, unei firma care a câştigat licitaţia. Din păcate, se pare că aceştia nu prea ştiu ce au de făcut din moment ce au aflat de la reprezentanţii presei că drumul spre Semenic este blocat.

În fiecare anotimp rece, DJ 582 se dovedeşte a fi o piatră de încercare pentru drumarii judeţeni şi întotdeauna iarna îi ia pe drumari pe nepregătite. La prima zăpadă căzuta la începutul lunii februarie, Consiliul Judeţean a picat examenul fiindcă drumul a fost acoperit din nou cu zăpadă și ghiață.

Azi, pe Semenic au fost așteptați câteva mii de turiști care doreau să se bucure de zăpadă. În continuare, stațiunea Muntele Mic nu are curent electric de aseară.

Comentarii

comentarii

One thought on “Circulaţie de coşmar spre Semenic și spre Gărâna – Brebu Nou fiindcă nu au intervenit drumarii VIDEO

  1. Pai se vede clar ca este dat cu plugul. Ce vreti mai mult de atat.
    Aaaa … este greu sa conduci pe zapada (generatiile astea de dupa 1990 nu stiu decat pe drum „la negru”).
    Pe drumuri din astea mergeam fara problemele voastre si … ia ghici … nu aveam cauciucuri de iarna.
    Vai de capul vostru. De aia sunteti cei mai slabi soferi din UE.

Comments are closed.