Circulatie in conditii de iarna pe unele tronsoane de drum din Banatul Montan VIDEO

Circulatie in conditii de iarna pe unele tronsoane de drum. Ninsori abundente şi drumuri acoperite de zăpadă în Valea Almăjului. Ninge abundent în Valea Almăjului de azi-dimineață. Toate drumurile comunale şi județene, sunt deja acoperite cu zăpadă. Circulația rutieră s-a desfăşurat, vineri cu greutate, în condiții de iarnă. Pe numeroase artere din Valea Almăjului este un strat subțire de zăpadă, însă nu sunt anunțate drumuri blocate sau înzăpezite.

 

 

Pe DN57B, între Bozovici şi Cascada Bigăr, zăpada pe carosabil are câțiva centimetri. Conducătorii auto care circulă pe drumurile din Vale Almăjului, trebuie să circule cu viteză redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiții de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor, deoarece pe unele porțiuni, vizibilitatea este redusă.

Pe DJ 581 Reşita – Oraviţa, a nins şi stratul de zăpadă a avut câţiva cm. La intrarea în Reşita dinspre Lupac, nu s-a acţionat cu material antiderapant şi din cauza drumului în pantă, mai multe maşini au ajuns în şanţ. Nu sunt persoane rănite.

 

 

 

În acest moment, ninge puternic în zona Anina – Buhui.

Adi Neagu

Comentarii

comentarii