Clubul Lions Onix Reșița- Aparatura noua si moderna pentru Sectia de pediatrie

Clubul Lions Onix Reșița a dăruit secției de Pediatrie din Cadrul Spitalului Județean de Urgență două aparate injectomate.

Acțiunea de astăzi face parte dintr-un proiect pe care Lions și l-a propus cu ceva timp în urmă privind dotarea secției de Pediatrie. Astfel că, în urma organizării unui bal de caritate care a avut loc în luna octombrie a anului trecut, a fost dotată secția cu mobilier făcut la comandă, un mobilier vesel, colorat și asortat culorilor din saloane, iar astăzi doamnele Lions au continuat proiectul oferind secției două aparate injectomate pentru administrarea intravenoasă a tratamentului cu antibiotic copiilor internați aici.

”Pentru noi a fost un proiect frumos, l-am realizat cu mare drag și, așa cum am învățat de la guvernatorul, care este anul acesta Daniela Holzheimer, Guvernatorul Districtului 124 România, este un motto pe care trebuie toată lumea să-l învețe: ”Învață să dăruiești!”, așa am dăruit și noi cu suflet, Clubul Lions Onix pentru secția Pediatrie!”, a precizat dr. Felicia Quint, președinta Clubului Lions Onix Reșița.

Valoarea proiectului s-a ridicat la aproximativ 25.000 de lei.

Alături de doamnele din Clubul Lions Onix venite să doneze aparatele pentru spital, s-a aflat și Daniela Holzheimer, Guvernatorul Districtului 124 Lions România.

”Din nou alături de reșițeni, de data aceasta clubul de doamne Lions Onix Reșița pune în practică un proiect frumos. Ei nu au uitat să dăruiască, să dăruiască cetățenilor și comunității în care trăiesc, astăzi copiilor care au nevoie și ajung la Spitalul de Urgență din Reșița”, a spus Guvernatorul.

”Injectomatele erau foarte necesare. Nu aveam decat un singur injectomat, cu toate că nu avem secție de Terapie Intensivă, dar sunt necesare pentru administrarea tratamentului, în special la sugarii mici și nou născuți”, a precizat șeful secției de Pediatrie, dr. Aurel Gavra.

Secția de Pediatrie a Spitalului de Urgență din Reșița are o capacitate de 50 de paturi și aici sunt aduse urgențele din tot județul.

Comentarii

comentarii