Cofetăria Mihandra şi-a primit clienţii în straie noi şi cu prăjituri pe gratis VIDEO

Cofetăria Mihandra şi-a primit clienţii în straie noi şi cu prăjituri pe gratis. Reşiţenii ce au drum în zona Complexului comercial Victoria din Govândari, cel mai mare cartier al oraşului, vor avea plăcuta surpriză de a descoperii că acolo s-a schimbat ceva. Cea mai veche şi cu tradiţie cofetărie din cartier, Cofetăria Mihandra, îi așteaptă pe vizitatori cu straie noi. Anca Gaiță, patroana cofetăriei- artist cofetar și cadru didactic, a decis că este momentul să facă o schimbare. Așa că a luat legătura cu o echipă de arhitecți care au trecut la treabă iar rezultatul, nu a întârziat să apară: un spațiu modern, de trei ori mai mare și foarte primitor. Totul a fost schimbat, totul este modern și pe gustul oricărui om, indiferent de vârstă fiindcă fiecare își poate găsi locul. Fie la mese, fie pe canapele sau pe băncile de lângă perete.

 

 

Despre prăjituri, plăcinte și cozonaci, nu mai are rost să vorbim. Aproape 90% din produse sunt din producția proprie, în laboratorul cofetăriei. De multe ori, plăcintele ajung calde în cofetărie fiindcă totul este proaspăt și de calitate. Așa s-a întâmplat și ieri când a fost inaugurat noul spațiu modernizat al cofetăriei. În semn de respect pentru clienți, pentru reșițenii care cumpără de la această cofetărie, toți cei care au intrat în cofetărie, au primit prăjituri pe gratis. Și vorbim aici de o gamă variată de prăjituri la care s-a adăugat un pahar de vin pentru adulți și suc sau apă pentru copii.

Cofetăria Mihandra şi-a primit clienţii în straie noi şi cu prăjituri pe gratis. De altfel, în noua locație, de acum se pot organiza evenimente cu până la 50 de persoane. Tot aici se poate găsi un vin de calitate produs într-o cramă din vestul tării, bere sau băuturi răcoritoare.

Comentarii

comentarii