Colecție de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile din Caraș Severin

politie controlleÎn cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în după-amiaza zilei de 29 noiembrie a.c. pe raza localităţii Cuptoare, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că la volan s-a aflat S.ION, în vârstă de 25 ani. Tânărul a declarat că autoturismul îi aparţine dar că nu are la el actele acestuia sau actele sale de identitate.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.
Câteva ore mai târziu, pe raza localităţii Iablaniţa a fost oprit pentru control un alt autovehicul condus de P.MIHAI, de 36 ani. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Alcooltest pozitiv

Astă noapte, poliţiştii au oprit pe Calea Timișoarei din Reșița un autoturism pentru un control de rutină. La volan se afla un bărbat în vârstă de 29 ani M. Io0nuț. La testarea tânărului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii