Colegiul Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa deţine cea mai modernă sală de sport

Colegiul Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa deţine cea mai modernă sală de sport din municipiu, realizată de Compania Naţională de Investiţii. Investiţia în sala de sport se ridică la peste 6 milioane de lei. Sala de sport are o tribună cu 180 de locuri, vestiare pentru 65 de persoane, grupuri sanitare cu duşuri, inclusiv pentru persoane cu handicap, dar şi un cabinet de asistenţă medicală.

„Sala arată mai bine decât mă aşteptam şi din punct de vedere estetic, dar şi din punct de vedere al dotărilor. Are încălzire în pardoseală, are climatizare pe timp de vară, patru vestiare cu duşuri, cu absolut tot ce trebuie, tribună, adică putem să organizăm şi competiţii la care să vină părinţi şi să vadă evoluţia copiilor. Sunt foarte mulţumit de lucrare. Singura preocupare pe care o am acum, şi transmit pe această cale un mesaj către cei de la Mircea Eliade, care vor prelua în folosinţă această sală, să se gândească de pe acum, din toamnă să aibă doi sau trei oameni care să poată să gestioneze toate aparatajele de ultimă generaţie de aici, sunt şi camere de luat vederi, care filmează în incintă, intrări, exterior, mai puţin vestiarele, evident. De azi înainte, Colegiul Mircea Eliade va fi practic liceul cel mai dotat din acest punct de vedere. Mai avem licee care au săli de sport bune, cum este Liceul Traian Vuia de exemplu, dar vârf de lance este Mircea Eliade”, a afirmat primarul Ioan Popa.

„Ne bucurăm că această investiţie s-a realizat şi că va fi utilă oraşului, liceului şi elevilor care vor putea să desfăşoare competiţii şi activităţi aici. Sperăm că vor mai fi investiţii de genul acesta în Reşiţa, pentru că acestea resuscitează oraşul la nivel de sport”, a precizat reprezentantul CNI, Marius Mihăiescu, din partea Departamentului Sport, Învăţământ şi Cultură.

Primăria Reşiţa a asigurat infrastructura şi utilităţile necesare, amenajarea câtorva locuri de parcare în zonă şi spaţiile verzi din împurejurimi.

Comentarii

comentarii