Comisarul sef de politie Stefan Radu, a fost scos din arest si plasat sub control judiciar la domiciliu

Comisarul sef de politie Stefan Radu, a fost scos din arest. Comisarul sef de politie Stefan Radu, sef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Caras-Severin, a fost scos din arest si plasat sub control judiciar la domiciliu.

 

In dosarul respectiv, sunt in cercetari 5 suspecti. Este vorba despre dosarul permiselor port-arma. Cei cinci aflati in cercetari, sunt comisarul sef de politie Stefan Radu, sef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Caras-Severin, Nicolae Miculescu, si el politist in cadul aceluiasi serviciu, Ioan Pop, fost ofiter in Jandarmeria Caras-Severin, actualmente administrator al societatii comerciale POP TIR SPORTIV din Caransebes, firma acreditata pentru servicii in domeniul armelor si munitiilor, Nicolae Cernea, fost ofiter la Serviciul Arme, precum si Florin Negru, om de afaceri din Resita.

 

Comisarul sef de politie Stefan Radu, a fost scos din arest. In aceasi cauza, prefectul judetului Caras-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, cu acuzatiile de abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu. Plasat sub control judiciar este si Mirel Patriciu Pascu, fost primar al orasului Bocsa.

Comentarii

comentarii