Concurs si trial de biciclete la Resita 2019 VIDEO

Concurs si trial de biciclete la Resita. Ca in fiecare toamnă, la Reşiţa are loc Banat Mountain Bike Maraton, eveniment ce se adresează cicliştilor din ţară şi de peste hotare, amatori sau profesionişti. Organizator este Asociaţia Bike Attack Reşiţa. Reșița găzduieste in acest weekend o nouă etapă a Cupei Naționale de Enduro Mountainbike. Aceasta este o etapă decisivă pentru stabilirea câștigătorilor din acest an.

Anul acesta, reșițenii au preluat organizarea acestei Cupe la nivel național. Prin aceasta se doreste dezvoltarea aceastei discipline și promovarea unor noi zone cu potențial cicloturistic. Mountain Bike-ul cuprinde probe speciale destul de grele, cu coborâri și urcări pe bicicletă în diferite zone, în care se acumulează puncte în funcție de performanțe.

 

Concurs si trial de biciclete la Resita. Au participat peste 150 de concurenți din România, dar și din alte țări precum: Letonia, SUA, Franța, Republica Moldova,Italia. Despre Reșița și despre potecile din Banatul Montan se vorbește de foarte bine și oamenii își doresc să vină să concureze aici.

 In centrul Resitei, intr-un loc special amenajat, a avut loc concursul de Trial Bike, sărituri cu bicicleta peste diferite obstacole. De asemenea, în centrul orașului, a fost instalat un traseu de Pumptrack. Este vorba despre un circuit cu valuri pe care te poti deplasa pe bicicletă, trotinetă sau skateboard. Acesta a devenit imediat foarte distractiv pentru zeci de copii. Acest sport contribuie la dezvoltarea abilităților copiilor.

Concurs si trial de biciclete la ResitaAceasta etapă de Cupă Națională, a fost organizata împreună cu Federația Națională de Ciclism. Azi vor avea loc noi probe.

Comentarii

comentarii