Sport

Concursul internaţional de înot masters la Reşita – Memorial I. Schuster – ediţia a V-a

Sâmbăta 24 octombrie şi duminica 25 octombrie 2015 s-a desfăşurat la bazinul acoperit de la Complexul municipal de sport şi sănătate “Ioan Schuster” din Reşita cea de-a V-a ediţie a concursului de înot masters “Memorial Ioan Schuster” La această competiţie au participat 85 de înotători din Austria, Ungaria şi România.

România a fost reprezentată de 10 cluburi, dar au participat şi înotători independenţi, care nu aparţin nici unui club.
Cei mai vârstnici participanţi au fost: Fischer Adolf – de la TWV Innsbruck, Austria – 75 de ani şi Szuhanek Gheorghe – de la CSM Timișoara – 75 de ani, iar cea mai vârstnică femeie a fost: Rusu Georgeta din Timișoara – 71 de ani.

Cele mai bune performante obţinute în timpul concursului au fost recompensate cu cele 2 cupe: “Memorial I. Schuster 2015” – Gombkötőné Tóth Ilona de la Clubul Budapesta Delfinek – la femei și Tăiş Octavian de la Clubul Tomas Ploieşti la bărbaţi.

Au fost acordate şi 2 cupe “În memoriam Franz Koeng” pentru proba de 200 m mixt bărbaţi lui Remus Miron de la Tribeach Braşov şi “În memoriam Cristina Schuster” – la 100 m bras femei- lui Gombkötőné Tóth Ilona de la Clubul Budapesta Delfinek.

Înotătorii reşiţeni au câştigat 62 de medalii: aur, argint şi bronz la aceasta frumoasă competiţie. Cele mai bune rezultate le-au avut:
Roxana Laszlo, Pau Iudiţa, Vegheriuc Carmen, Gherban Sânziana, la femei şi Buzatu Valeriu, Nuteanu Teodor, Ion Adrian, Tepeneu Mircea – la bărbaţi.

Concursul s-a încheiat cu tradiţionala ştafeta a generaţiilor unde s-au prezentat la start 9 familii. Proba a fost câştigată de familia Ion unde a concurat tatăl – Ion Nicolae (44 de ani) şi copilul Ion Alexandru (16 ani). Toţi participanţii de la această probă au primit medalii.

Iana Dorina Maria – Preşedinte executiv
,,Clubul sportiv de înot Reşita 07”

Comentarii

comentarii