Consilierul judetean Matei – Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec, sare la gatul presei

Un consilier judetean vrea cu orice pret sa devina vedeta. Daca a vazut ca din pozitia pe care o ocupa in Consiliul Judetean, cel mai inalt for din Caras-Severin, nu poate face mare lucru, Matei – Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec a trecut la atacuri asupra presei din judet. Domnia sa nu s-a făcut remarcat aproape deloc în anii de mandat pe care i-a avut în forul județean cu mai nimic. În schimb este adevarată că lumea – mai exact colegii, îl știau mai mult după lungimea și ineditul nunelui domniei sale: Matei – Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec.

În ultimele 4 luni, de când președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, nu mai conduce ședințele de plen, acestea tind să devină tot mai piperate. Dacă până acum doar 2-3 consilieri județeni luau cuvântul în timpul ședințelor, în ultima vreme aleșii au devenit mai vocali. Unii dintre ei, cum este cazul lui Matei – Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec, și-au petrecut ultimii 3 ani pe scaunul celui mai înalt for din județ ridicând mâna pentru a vota proiectele incluse pe ordinea de zi. Și cam atât.

Acum, consilierul vrea cu orice preț să iasă din anonimat. Prima gafă comisă de acesta a fost în ședința din luna august, când s-a supus la vot revocarea lui Ionesie Ghiorghioni din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Atunci, consilierul cu nume multe, trezit parcă dintr-un somn adânc, a luat cuvântul în plen și a declarat că nu vede nicio problemă în faptul că numărul 2 în județ este suspect de fapte de corupție, și că imaginea instituției nu are de suferit.

Gafa nu a fost trecută cu vederea, așa cum spera alesul județean, ci a fost tratată într-un articol al publicației online Express de Banat, de jurnalista Oana Bejenariu. Supărat că afirmațiile sale au ajuns în atenția presei, Cioflec a dat-o din nou în bară la ultima ședință. Încercând să-și explice, fără succes, declarațiile anterioare, dar și pentru că a intrat în atenția polițiștilor deținând ilegal muniție de război, consilierul județean susține că unii jurnaliști ar trebui interziși la întâlnirile forului județean. Asta în condițiile în care legea spune clar că ședințele sunt publice. ”„Vreau să spun că noi ar trebui să fim foarte precauţi când lăsăm anumiţi autori, jurnalişti, publicişti, să participe la şedinţele acestui forum, care, eu zic că este un forum foarte important. Câtă vreme nu ştie să facă distincţia între un rechizitoriu de trimitere în judecată şi un referat al unui organ special, prin care se dispune acea confiscare a unor… probleme speciale, eu zic că e destul de complicat să mai continuăm în felul acesta. E ca şi cum o persoană nu ştie să facă distincţia între un tablou de Whistler şi o dronă!”

Matei – Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec este consilier județean din 2012, când a intrat pe listele PDL. Între timp a devenit independent. Și dupa multi ani de tăcere, iată că a ajuns și vedetă în presa locală.

Comentarii

comentarii

One thought on “Consilierul judetean Matei – Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec, sare la gatul presei

  1. Esti o penibila Oana Bejenariu,intrebarea este:de la cine primesti bani sa scrii mizerii?Ma mir cum de nu ai fost actionata in judecata de dl.Armas pt.calomnie.

Comments are closed.