Consulul general al României la Gyula, cărășanul Florin Vasiloni, a avut o întrevedere cu Zoltan Farkas, președintele CJ Bekes

DSC_1396In data de 29 ianuarie 2014, a avut loc o întrevedere de lucru între președintele Consiliului Judetean Bekes, domnul Zoltan Farkas și consulul general al României la Gyula, Florin Vasiloni.
Discuțiile s-au purtat, în special, pe două paliere de interes: comunitatea etnică românească și cooperarea transfrontalieră. Președintele Farks și-a exprimat aprecierea pentru etnicii români bine pregătiți profesional și integrați excelent în comunitățile locale.
Consulul general Florin Vasiloni și președintele CJ Bekes, Yoltan farkaș, și-au manifestat dorința de colaborare și susținere reciprocă a proiectelor care să vizeze crearea unei sinergii în spiritul valorilor europene.
Îmbunătățirea semnificativă a cooperării dintre statele membre ale UE, care pornește de la relațiile dintre teritorii, este esențială pentru continuarea procesului politic comun și a creșterii nivelului de cunoaștere reciprocă, bazată în primul rând pe cunoașterea celuilalt.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments